Mancaruri cu peste

Reteta Crap pescaresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crap pescaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ardeiul gras se curata, se spala, se taie fasii.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   crap fara cap 700 g
   usturoi 50 g
   rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
   ulei 100 ml
   pasta de tomate - 50 g
   vin alb - 50 ml
   patrunjel verde - 1 legatura
   ardei gras 100 g
   sare
   cimbru si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru crap pescaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ardeiul gras se curata, se spala, se taie fasii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Usturoiul si patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Bucatile de crap se aseaza in tava cu 50 ml ulei, cimbru, piper, se introduc in cuptor si se frig. Se adauga ardei gras, 50 ml ulei, rosii, pasta de tomate, usturoi si piper; tava se introduce din nou in cuptor, pentru inca 15 minute. Spre sfarsitul fierberii, se stropeste cu vin.




Crapul pescaresc se serveste cald sau rece, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Sufleu din peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pescaresc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.