Mancaruri cu peste

Crap rasol cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pestele, se spala, se sareaza si se lasa cu sarea 10-15 minute. In acest timp se pune la fiert zarzavatul curatat cu 1 kg apa, putina sare,

ingrediente

   1 kg crap
   1ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   2-3 boabe piper
   1 foaie dafin
   2 linguri zeama de lamiie
   2 linguri ulei
   2-3 cartofi
   sare

mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se sareaza si se lasa cu sarea 10-15 minute. In acest timp se pune la fiert zarzavatul curatat cu 1 kg apa, putina sare, piper si foaie de dafin. Se lasa sa fiarba pina cind se moaie zarzavatul, apoi se trage cratita de la foc, se pun cartofii taiati in sferturi, se lasa sa dea 2-3 clocote apoi bucatile de peste. Se lasa sa fiarba la foc incet si acoperit cu capac pina cind pestele si cartofii sint gata. Dupa ce s-a racit, pestele se scoate din cratita asezindu-l in mijlocul unei farfurii de servit, iar in jurul lui se aranjeaza cartofii si zarzavatul fiert. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si cu 2-3 linguri din zeama in care a fiert pestele, se toarna peste peste si peste legume, apoi se presara cu patrunjel tocat.
Incearca si Rasol de salau
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap rasol cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite