Mancaruri cu peste

Reteta Crap sarbesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   crap fara cap - 800 g
   cartofi - 1
   5 kg
   smantana - 100 g
   ardei gras - 100 g
   ulei - 100 ml
   patrunjel verde - 1 legatura
   rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii si ardeii se inabusa in 75 ml ulei si 75 ml apa. Se adauga smantana, patrunjel verde, boia si sare. Compozitia se aseaza in tava. Peste compozitie se aseaza bucatile de peste unse cu ulei, cu cate o jumatate de rosie deasupra, si se introduc la cuptor 10 minute.




Crapul sarbesc se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.




 


Incearca si Plachie de stiuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap sarbesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.