Mancaruri cu peste

Reteta Crap umplut cu ciuperci si nucsoara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ce

ingrediente

   1 1/2 -2 kg crap
   1/2 kg ciuperci
   1/2 kg ceapa rasa
   2 catei usturoi
   1 lingura faina
   250 g unt
   citeva bucatele de nucsoara
   patrunjel
   sare
   piper
   1 lingura bulion de rosii

mod de preparare

Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se asaza pestele intr-o tava, punind restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cind in cind pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a copt, se asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos din tava si se serveste fierbinte.
Incearca si Platica delicioasa la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu ciuperci si nucsoara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite