Mancaruri cu peste

Reteta Crap umplut cu ciuperci si orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si v

ingrediente

   Un crap de 1
   5 kg
   300 ml vin alb
   cimbru
   500 g ciuperci
   400 g rosii
   o capatina de usturoi
   300 g orez
   sare
   piper
   ulei
   o ceapa
   lamiie

mod de preparare

Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii, vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.
Se serveste cald cu felii de lamiie.
Incearca si Cega cu sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu ciuperci si orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.