Mancaruri cu peste

Reteta Dorada in vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata dorada si se cresteaza putin pe lateral. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, dupa gust. Se pun cateva bucatele de unt intr-o tava, s

ingrediente

   1 kg dorada
   250 gr ciuperci
   1 pahar vin alb
   50 gr unt
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   1 lamaie
   1 ardei gras
   1 portocala
   4 cartofi
   1 legatura patrunjel
   ulei de masline
   sare
   piper

mod de preparare




Se curata dorada si se cresteaza putin pe lateral. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, dupa gust. Se pun cateva bucatele de unt intr-o tava, se pun cateva bucatele de unt, ceapa si usturoiul tocate marunt, iar deasupra se asaza pestele. Se toarna vinul, apoi se lasa tava in cuptor, inca 15 minute. Se adauga ciupercile si putin ulei de masline, spre final.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi copti, ornat cu patrunjel verde.





Alte retete culinare:





Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Incearca si Salau marinat
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada in vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.