Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie felii subtiri . Feliile de cartofi se oparesc cinci minute intr-o oala cu apa clocotita, se scurg bin
Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie felii subtiri .
Feliile de cartofi se oparesc cinci minute intr-o oala cu apa clocotita, se scurg bine.
Se freaca bine brnza cu smintina.
Se incalzeste cuptorul la 210°C
Se taie 6 patrate mari de hirtie pergament/copt, se pune la mijloc cu o lingura de amestec smintina+Boursin, se acopera cu citeva felii de cartof si citeva de dovlecel, deasupra se pun fileurile de somon sarate si piperate, peste ele se repartizeaza restul de felii de dovlecel si cartof, deasupra se pune restul de amestec Boursin+smintina si se presara cu piper roz.
Se infasoara totul in hirtia pergament si se da la cuptor 10 minute.
Se serveste cald.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBudinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este primul meu desert pregatit...
Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii