Mancaruri cu peste

Reteta Fileuri de somon cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
4 fileuri de somon le-am umplut cu brinza Boursin (de asta data aromata cu smochine si miez de nuca), le-am condimentat, le-am pus intr-o forma termor

ingrediente

   4 fileuri de somon
   brinza Boursin
   unt
   Sos:1 praz tocat
   1 Lg de unt
   5 dl coniac
   2 dl smintina subtire + 1Lg de smintina groasa
   sare
   piper si marar uscat
   creveti decorticati
   fistic tocat

mod de preparare

4 fileuri de somon le-am umplut cu brinza Boursin (de asta data aromata cu smochine si miez de nuca), le-am condimentat, le-am pus intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si le-am dat la cuptorul preincalzit 180°C.


Timp in care am facut sosul (1 praz tocat calit intr-o 1 Lg de unt si aghezmuit cu 0,5 dl coniac, l-am fiert apoi pret de 6-8' in 2 dl smintina subtire + 1Lg de smintina groasa; de asemeni am condimentat dupa gust cu sare, piper si marar uscat. in ultimele 2' am adaugat si-o mina de creveti decorticati)


Cu 5' inainte de-a fi gata la cuptor, am scapat si putin fistic tocat peste fileurile de somon



Pofta buna!





Reteta Fileuri de somon cu sos a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro





Alte retete cu somon gasiti aici:


Somon,


Somon cu praz si varza chinezeasca,


Tartine cu crema de somon fumé
Incearca si Saramura de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de somon cu sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.