Mancaruri cu peste

Reteta Friptura cu somon si sparanghel prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incalzeste cuptorul la 200 C.
Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 d

ingrediente

   400 g. cartofi noi
   2 linguri otet balsamic
   8 lastari de sparanghel
   100 g rosii cherry
   o lingura de otet balsamic
   2 fileuri de somon a 140 gr fiecare
   o mana frunze de busuioc

mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 C.


Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 de minute.


Se adauga sparanghelul si se amesteca cu cartofii. Se pune tava la cuptor timp de aproximativ 15 minute. Se adauga in tava rosiile cherry si otetul. Se aseaza peste intre legume ca sa prinda gustul lor. Se pune si restul de ulei in tava si se pune din nou la cuptor timp de aproximativ 15 minute pana se coace somonul.


Se ia tava din cuptor si se imprastie frunzele de busuioc peste friptura.
Pofta buna!
Incearca si Stiuca umpluta
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu somon si sparanghel prajit" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.