Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa r
Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa rosie se toaca marunt, usturoiul se preseaza, se pun intr-un castron impreuna cu Ketchup si condimente.
Se amesteca toate acestea si se umplu pestii - cam 2 lingurite pline in burta fiecaruia.
Fiecare peste se pune pe o bucata de folie de aluminiu, se ruleaza si se pun in tava unul langa altul.
Se coc in cuptorul preincalzit la 200°C (sau pe gratar) timp de 30 minute; eu in cuptor ultimele 10 minute am dat pe grill.
Se servesc cu mamaliguta si lamaie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii