Se curata pestele, se spala, se taie bucati si se lasa sa stea ½ ora cu sare. Se zvinta intr-o cirpa curata, se tavaleste prin faina amestecata cu bo
mod de preparare
Se curata pestele, se spala, se taie bucati si se lasa sa stea ½ ora cu sare. Se zvinta intr-o cirpa curata, se tavaleste prin faina amestecata cu boia de ardei si se prajeste in ulei incins. Se rade ceapa, se amesteca cu faina si sare, 1-2 capatini de usturoi taiat felii, bulion sau rosii, se toarna deasupra ulei rece si se inabusa, fara sa se prajeasca, picurind din timp in timp otet. Se potriveste de acru, adaugindu-se apa necesara, piperul, foile de dafin, ienibaharul si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce a fiert, se adauga bucatile de peste prajit, lasindu-se sa mai clocoteasca
Se serveste rece cu felii de lamiie
Incearca si Somon in sos tomat
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de crap" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe