Mancaruri cu peste

Reteta Merlucius cu rozmarin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
W_14334 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In tava neunsa se pune un strat de ceapa taiata rondele, apoi morcovul ras, pestele care a fost in prealabil sarat si presarat cu rozmarin. Vara se pu

ingrediente

   4 morcovi
   3 cepe
   1 kg de trunchi sau file merlucius
   100 ml de vin alb
   100 ml apa
   rozmarin uscat (se vinde la standul cu condimente)

mod de preparare

In tava neunsa se pune un strat de ceapa taiata rondele, apoi morcovul ras, pestele care a fost in prealabil sarat si presarat cu rozmarin. Vara se pune deasupra si 3 rosii foarte coapte taiate felii. Se pune in cuptorul incins. Se lasa la foc mediu pe 15 min. Apoi se toarna vinul diluat cu apa si se lasa la foc mic, pana e gata pestele (vre-o 25 min).
Se serveste cu cartofi fierti
Incearca si Aripioare de pisica de mare cu lamaie si 5 arome
Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius cu rozmarin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite