Mancaruri cu peste

Reteta Morun sau nisetru cu sos de lamaie (a la grec)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morunul (nisetru)se curata si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Sosul de lamaie (a la grec) se prepara, folosind reteta respectiva. Buca

ingrediente

   Morun(nisetru)fara cap 1.500 kg
   ulei 0.025 kg
   lamaie 0.050 kg
   sos de lamaie(a la grec) 0.550 kg
   sare 0.020 kg

mod de preparare

Morunul (nisetru)se curata si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Sosul de lamaie (a la grec) se prepara, folosind reteta respectiva. Bucatile de morun (nisetru) se ung cu ulei, se frig pe ambele parti, la gratar si se asaza pe platou. Peste bucatile de morun (nisetru) se toarna sos de lamaie. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din rondele de lamaie.
Se serveste cald.
Incearca si Saramura de macrou cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Morun sau nisetru cu sos de lamaie (a la grec)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.