Mancaruri cu peste

Reteta Orez cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pestele se portioneaza in 8 bucati, orezul se fierbe, se scurge si se clateste cu apa rece. Ceapa ardeiul, morcovii si usturoiul se taie cubulete, iar

ingrediente

   800 gr file de cod
   200 gr orez
   50 gr unt
   200 ml ulei
   200 gr faina
   50 gr ceapa
   100 gr mazare
   100 gr ardei
   50 gr morcovi
   2 catei de usturoi
   1 lamaie
   1 jumatate patrunjel
   piper
   sare

mod de preparare

Pestele se portioneaza in 8 bucati, orezul se fierbe, se scurge si se clateste cu apa rece. Ceapa ardeiul, morcovii si usturoiul se taie cubulete, iar patrunjelul se toaca. Intr-un vas se calesc legumele in putin unt, se adauga putina apa si se inabusa pana acestea se inmoaie. Mixtura de legume se rastoarna apoi peste orezul fiert, se condimenteaza si se amesteca. Bucatile de peste se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Pestele se serveste pe pat de frunze de salata, alaturi de orez. Se decoreaza cu feliute de lamaie si patrunjel deasupra.





Alte retete culinare:





Curcan umplut


Friptura de vita la cuptor


Placinta de dovleac
Incearca si Zacusca de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.