Mancaruri cu peste

Reteta Pangasius cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape.
Lasati la foc mic 2 minute

ingrediente

   500g file de pangasius
   600g mazare
   1 ceapa
   1 ardei gras rosu
   100ml ulei
   1 lingura zahar brun
   300 ml suc de rosii
   1 leg marar
   sare
   piper

mod de preparare

Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape.


Lasati la foc mic 2 minute dupa care punem sucul de rosii, zaharul, sare si piper dupa gust.


Acoperiti si lasati sa fiarba 10 minute la foc mic.


Asezonam pestele cu sare si piper. Il prajim in ulei pana cand se rumeneste pe toate partile,


Punem pestele in cratita cu mazare si acoperim.
La final punem mararul tocat marunt si servim preparatul cald.
Incearca si Friptura de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu mazare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.