Mancaruri cu peste

Reteta Pastrav crocant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem fasii pulpa perelor. Taiem ceapa fasii si le calim in unt. Adaugam fasiile de pere la cele de ceapa si le calim impreuna 2 minute, le diluam cu

ingrediente

   2 pere
   1 ceapa rosie
   4 linguri unt
   1 dl vin sec
   3 linguri compot de afine rosii
   2 linguri zeama de lamaie
   Sare
   Piper
   4 pastravi
   4 linguri miere
   1 legatura frunze de patrunjel
   10 dkg migdale taiate bucati/macinate

mod de preparare

Taiem fasii pulpa perelor. Taiem ceapa fasii si le calim in unt. Adaugam fasiile de pere la cele de ceapa si le calim impreuna 2 minute, le diluam cu vin. Fierbem 3 minute la foc mic, adaugam afinele si 1 lingura de zeama de lamaie, presaram cu sare si piper. Stropim pastravii cu restul de zeama de lamaie si ii ungem cu miere. Amestecam migdalele macinate cu frunzele de patrunjel taiate marunt si rotim pastravii in amestec. Apasam putin amestecul peste pesti si ii prajim 6 minute in unt fierbinte pe ambele parti. Servim cu legumele.
Alte retete recomandate








tocanita de pui


dovlecei umpluti


Zacusca peste
Incearca si Plachie la cuptor cu legume si vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav crocant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.