Pastravul cu maioneza este o mancare sanatoasa si gustoasa. Pentru a prepara aceasra reteta cu peste pastravii se curata, apoi se spala cu apa rece. Se curata morcovul, telina si ceapa, dupa care se taie telina si morcovul bastonase, iar ceapa se lasa intreaga. Se pun legumele la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Dupa ce au fiert 10 minute, se adauga pastravii, otetul si uleiul de masline. Se potriveste de sare si piper si se fierbe pestele impreuna cu legumele la foc mic, cca 20 de minute.
Morcovii si telina se servesc pe o farfurie, impreuna cu pastravii calzi si maioneza.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe