Pastrav la cuptor cu cartofi

Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pastrav la cuptor cu cartofi

Ingrediente

  • pastravi
  • cartofi
  • usturoi
  • rozmarin
  • boia ardei
  • ceapa
  • ulei de masline
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe exterior.

Se pune ulei de masline in tava si putina apa (cam 80-100 ml -maxim).

Se aseaza pestii si se dau la cuptor la 200 C cam vreo 20 minute. Se mai intorc pe o parte si pe alta.

Apoi se ridica temperatura cuptorului la 250C si se mai lasa 10 minute.

Se pun cartofii curatati de coaja, taiati pe jumatate, la fiert impreuna cu o ceapa mica, sare, o crenguta de rozmarin si ceva ulei de masline.

Pentru cartofii fierti se topeste unt si se amesteca cu un amestec de verdeturi: patrunjel, basilikum, marar, rosmarin, sare,piper alb si ustroi pisat (pasta).Se pune peste cartofii fiertii.
Reteta Pastrav la cuptor cu cartofi a fost propusa de MAYA

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste:

Somon glazurat Somon cu praz si varza chinezeasca Ou umplut cu pasta de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
3
Borsuri

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)

Desigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
Briose cu ciocolata
4
Prajituri

Briose cu ciocolata

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...

Briose cu ciocolata
Ciorba de perisoare
5
Borsuri

Ciorba de perisoare

O ciorba cu multe....multe legume calite!

Ciorba de perisoare
Parteneri
Prajitura Bucataras
Bucataras.RO

Prajitura Bucataras

Am pregatit aceasta prajitura pentru toata familia "Bucataras"! Pentru mine "Bucataras" inseamna foarte mult,m-am atasat de...

Prajitura Bucataras
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!