Mancaruri cu peste

Reteta Pastrav la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat.
Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se pres

ingrediente

   4 pastravi
   4 catei de usturoi
   ulei
   sare
   1 lamaie

mod de preparare

Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat.


Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se presare putina zeama de lamaie si se unge cu ulei.


Se cresteaza putin fiecare peste si se infasoara in folie de aluminiu.


Se pune pe gratarul incins. Dupa circa 15 minute se intorc pestii pe partea cealalta.


Dupa 15 minute se iau de pe foc si se scoate folia
Se serveste cu garnitura de legume fierte, salata si lamaie
Incearca si Peste cu portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.