Pentru pastravi a la russe pestele se curata si se spala cu multa apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala.
Pentru pastravi a la russe pestele se curata si se spala cu multa apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii. Se pregatesc maioneza si salata à la russe. Ceapa, morcovii ti telina se fierb in apa cu sare, otet si piper boabe. Se adauga peste pastravi si se fierb cca 10 minute. Pastravii se racesc si se curata de piele. Salata à la russe se monteaza pe platou; peste aceasta se aranjeaza pastravii si se orneaza cu maioneza.
Pastravii a la russe se servesc rece, cu patrunjel verde deasupra.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii