Mancaruri cu peste

Reteta Pastravi a la russe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pastravi a la russe pestele se curata si se spala cu multa apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   pastravi - 1 kg
   salata à la russe - 500 g
   maioneza - 75 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   otet - 15 ml
   morcovi - 50 g
   ceapa - 50 g
   sare dupa gust
   piper boabe

mod de preparare

Pentru pastravi a la russe pestele se curata si se spala cu multa apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii. Se pregatesc maioneza si salata à la russe. Ceapa, morcovii ti telina se fierb in apa cu sare, otet si piper boabe. Se adauga peste pastravi si se fierb cca 10 minute. Pastravii se racesc si se curata de piele. Salata à la russe se monteaza pe platou; peste aceasta se aranjeaza pastravii si se orneaza cu maioneza.




Pastravii a la russe se servesc rece, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Samak bi tahini
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi a la russe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.