Mancaruri cu peste

Reteta Peste cu capac de zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pestele cu capac de zarzavat este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se topesc 100 g unt si cand este incins punem pestele si-l prajim.

ingrediente

   Reteta este pentru 4 portii
   200 g unt
   800 g filé de salau
   o ceapa rosie
   1 ardei
   o lamaie
   ½ de telina rasa
   ceapa verde
   sare
   delicat
   piper
   capere si
   o legatura de patrunjel verde.

mod de preparare

Pestele cu capac de zarzavat este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se topesc 100 g unt si cand este incins punem pestele si-l prajim pe ambele parti, dupa care intoarcem pestele de mai multe ori ca sa se patrunda. Separat se topeste restul de unt in care se pune ceapa, ardeiul, telina, lamaia, sarea, piperul, delicatul, caperele si ceapa verde. Lasam sa se caleasca bine, apoi sosul il punem peste peste cu patrunjel tocat deasupra. Zarzavatul trebuie tocat cubulete, iar lamaia trebuie curatata de coaja galbena.


Pestele se pune pe un platou, iar peste peste se toarna sosul cu zarzavat, iar ca decor se presara patrunjel tocat.

Incearca si Crochete de peste cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu capac de zarzavat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.