Mancaruri cu peste

Reteta Peste cu sos alb si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tarta cu peste afumat (sprot) si masline (Reteta Video)"
 
>
Aceasta reteta cu peste si sos alb, la cuptor, se prepara rapidsi este foarte delicioasa. Este o mancare cu peste la cuptor foarte aromata si suculenta.

ingrediente

   8 fileuri de peste
   10 fire sparanghel
   500 gr rosii cherry
   200 gr masline
   2 lamai
   1 pahar vin alb
   200 ml smantana
   2 catei usturoi
   200 gr frunze spanac
   4 linguri ulei de masline
   1/2 legatura patrunjel
   delikat

mod de preparare

Aceasta reteta cu peste se prepara rapid. Se unge o tava cu uleid e masline si se asaza fileurile de peste intr-un singur strat. Se stoarce peste ele zeama de lamaie. Se fierbe vinul, apoi se adauga smantana si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu delikat dupa gust, apoi se adauga zeama de la cealalta lamaie, maslinele, patrunjelul si frunzele de spanac. Se lasa sa dea in cateva clocote, apois e toarna sosul peste peste, se adauga bucatile de sparanghel, rosiile si se acopera cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 40 de minute.


Pestele cu sos alb si masline se serveste cald.

Incearca si Sufleu de peste cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos alb si masline" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.