Mancaruri cu peste

Reteta Peste cu sos de iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pestele cu sos de iaurt este o mancare delicioasa si foarte gustoasa. Se prepara din fileuri de peste, orez, fasole verde, smantana si migdale.

ingrediente

   120 gr orez
   curry
   sare
   piper
   400 gr fasole verde
   4 fileuri peste somon
   1 lingura ulei
   2 linguri migdale rase
   150 ml smantana
   2 linguri iaurt
   4 linguri unt

mod de preparare

Pestele cu sos de iaurt este delicios. Pentru prepararea acestei retete cu peste, orezul se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. Se fierbe fasolea in 250 ml apa cu sare cca 5 minute, apoi se scurge. Se sareaza, se pipereaza pestele si se unge cu ulei. Se prajeste apoi intr-o tihaie gril cca 2 minute, pe fiecare parte. Se prajesc migdalele fara adaos de ulei. Se incalzeste smantana si se adauga iaurt si curry, sare si piper. Se caleste fasolea verde cu migdale in 2 linguri unt incins. Se scurge orezul si se caleste cu curry, in 2 linguri unt incins.


Pestele cu sos de iaurt se serveste pestele cu fasole si un strop de sos curry.

Incearca si Iahnie de lin
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.