Mancaruri cu peste

Reteta Peste cu spanac la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de spanac, lamaie, file de somon, smantana, cascaval ras, usturoi, unt si condimente.

ingrediente

   700 gr spanac
   1 lamaie
   750 gr file de somon
   300 gr smantana
   75 gr cascaval ras
   3 catei de usturoi
   3 linguri unt
   sare
   piper
   nucsoara
   2 oua

mod de preparare

Se curata spanacul, se spala, usturoiul se toaca, iar lamaia se toarce. Se pune untul la calit, apoi se adauga spanacul si o lingura de suc de lamaie. Se condimenteaza si se adauga nucsoara. Pestele se taie cuburi, se stropeste cu 3 linguri suc de lamaie, se sareaza so se pipereaza. Se unge o forma de sufleu cu putin unt, se asaza cuburile de peste si amestecul de spanac si usturoi. Se amesteca ouale cu smantana, se adauga cascavalul, sare, piper si se toarna totul peste peste si spanac. Se adauga fulgi de unt si se introduce in cuptor, 25 de minute.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Placinta cu carne
Cartofi la cuptor

Incearca si Somn in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu spanac la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.