Peste in saramura este o gustare delicioasa. Pentru aceasta mancare cu peste va mai trebuie ardei, ceapa si vin alb.
Peste in saramura este o gustare delicioasa. Pentru aceasta mancare cu peste pregatiti mai intai pe gratar rosiile, ardeiul si ceapa taiata in patru.
Cand incep sa frinda culoare le dati jos, le decojiti si le tocati in bucati mari. Puneti apoi intr-o tava legumele si pestele, puneti si niste ardei iute si usturoi. Potriviti de sare si piper si turnati o cescuta de vin alb. Se da apoi totul la cuptor pentru circa 15 minute. Cand e gata se presara cu patrunjel verde tocat.
Pestele in saramura se serveste cald cu mamaliguta.
Ideala pentru dat la cuptor este aceasta Tava pentru cuptor dela Kitchen Shop.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradCraciun Fericit ! Pentu reteta de prajitura cu blat de bezea si mousse de ciocolata alba si cafea espresso sunt necesare...
Reteta de prajitura cu blat de bezea si mousse de ciocolata alba si cafea espressoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii