Mancaruri cu peste

Reteta Peste pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele pane este gustos si necesita timp scurt de preparare.

ingrediente

   400 gr file de peste
   1 ou
   faina
   pesmet
   sare
   lamaie

mod de preparare

Fileul de peste se sterge cu servete absorbante pentru a elimina excesul de apa. Se presara peste acesta sare, apoi bucatile se dau prin faina, prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins, pana cand capata o crusta aurie.


Pestele pane se serveste cu felii de lamaie, castraveti proaspeti si rondele de rosii.

Incearca si Hering marinat
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.