Mancaruri cu peste

Reteta Peste picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider.
Decojim merele, se rad si se calesc

ingrediente

   8 medalioane de peste unsitar
   3 linguri hrean
   sucul de la 2 limette
   2 mere acrisoare
   50 ml suc de mere
   600g cartofi
   sare
   piper
   2 linguri faina
   3 linguri unt
   150 ml lapte
   nucsoara

mod de preparare

Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider.


Decojim merele, se rad si se calesc 1-2 min, cu suc de mere. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi mari, se fierb in apa cu sare cca 25 min.


Se incinge cuptorul. Saram si piperam carnea. Pudram cu faina.


Incingem untul intr-o tigaie si se prajeste de jur-mprejur.


Se scurg cartofii si se pastreaza zeama de la fiert. Se incalzeste laptele. Zdrobim cartofii si se inglobeaza compozitia de mere, lapte si putina apa in care au fiert cartofii.


Condimentam cu sare, piper si nucsoara.
Incearca si Peste-sabie la gratar, cu fasole verde si sos picant
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.