Mancaruri cu peste

Peste rasol cu cartofi si slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Slanina de porc se taie in bucati marunte si se prajesc in tigaie impreuna cu ceapa curatata si taiata felii. Se adauga cartofi curatati si taiati fe

ingrediente

   750 gr. peste
   800 gr. cartofi
   1-2 cepe
   100 gr. slanina

mod de preparare

Slanina de porc se taie in bucati marunte si se prajesc in tigaie impreuna cu ceapa curatata si taiata felii. Se adauga cartofi curatati si taiati felii rotunde, se pune sare si piper si se stinge totul cu 1 pahar de apa. Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic. Dupa aceea pestele curatat si taiat se pune peste cartofi si se fierbe pina este gata. Cind se servesc la masa, bucatile de peste se asaza pe un platou incalzit se garnisesc in jur cu cartofi si se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Incearca si Crap umplut cu nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rasol cu cartofi si slanina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite