Mancaruri cu peste

Reteta Peste unditar infasurat in frunze de bananier

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau treapta a 8-a la cel pe gaz. Intindeti frunzele de bananier sau pe cele de vita de vie si ungeti-le cu

ingrediente

   frunze de bananier sau de vita de vie
   ulei de masline
   2 ardei iuti
   2 tulpini de iarba lamaioasa
   1catel de usturoi
   coriandru proaspat
   2 lamai verzi
   2 linguri ulei de seminte de susan
   2 linguri mari de ghimbir proaspat
   1 kg peste unditar
   400 ml conserva lapte de nuca de cocos
   4 crengute de rozmarin sau frunze de dafin

mod de preparare




Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau treapta a 8-a la cel pe gaz. Intindeti frunzele de bananier sau pe cele de vita de vie si ungeti-le cu putin ulei de masline. Presarati cate putin din toate ingredientele la un capat al fiecarei frunze, cu exceptia pestelui, a laptelui de nuca de cocos si a crengutelor de plante aromatice. Puneti cate o bucata de peste deasupra si apoi presarati si ingredientele ramase peste fiecare. Turnati 5- 6 linguri de lapte de nuca de cocos peste carne inainte de a impaturi frunza, indoind marginile spre interior si infigand in ele cate o crenguta de rozmarin sau cate un betigas de frunza de dafin, pentru a va asigura ca nu se desfac. Puneti pachetelele pe o tava si coaceti- le vreme de 15 minute, apoi scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se odihneasca inca 5 minute.
Serviti alaturi de orez fiert simplu.





Alte retete culinare:





Cartofi la cuptor


Conopida la cuptor


Ardei umpluti
Incearca si Ackee & Saltfish
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste unditar infasurat in frunze de bananier" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.