Pestii se taie bucati potrivite, se condimenteaza, se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei. Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solz
Pestii se taie bucati potrivite, se condimenteaza, se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei.
Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solzisori. Cand ceapa este sticloasa se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat marunt.Cand legumele s-au inmuiat se adauga rosiile tocate si bulionul si se mai lasa pe foc 5 minute. Pestele se pune peste legume si se lasa pe foc aprox 15 min. La final se condimenteaza si se adauga usturoiul.
Se serveste cu mamaliguta.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii