Intr-o cratita se pune untul la topit, se amesteca cu faina si se adauga laptele. Se adauga sare, piper si nucsoara. Se rade cascavalul si se adauga si el compozitiei. Se amesteca pana se omogenizeaza. Se scurge de zeama, se adauga patrunjelul si usturoiul si se pune in blender, pentru a se obtine o pasta fina. Se pune pasta rezultata peste sosul de unt si faina, se adauga caperele si oul si se amesteca.
Se intind foile de placinta separat, se taie fiecare in 2, se pliaza colturile de sus iar la baza se pune umplutura. Se ruleaza si se pun intr-o tava unsa. Se pun la cuptor, cam 20 de minute. Dupa 10 minute, dai focul la minim.
Poate fi servit imediat.
Alte retete recomandate:
Salata de ton cu rosii si ceapa
Ton prajit cu ghimbir ras si arpagic
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe