Mancaruri cu peste

Reteta Salau cu hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para.
Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se ca

ingrediente

   600 g sfecla rosie
   2 radacini pastarnac
   1 mar
   1 para
   1 ceapa
   1 lingura ulei
   100 ml suc de mere
   2 cepe verzi
   4 cm radacina de hrean
   600g file de salau
   2 linguri unt
   4 linguri smantana

mod de preparare

Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para.

Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se caleasca 5 minute.

Se toarna sucul si se inabusa 20-25 min.

Dupa 10 min, adaugam otet, sare, piper.

Se taie rondele ceapa verde. Decojim hreanul si il radem.

Spalam pestele, il saram si il piperam.

Se prajeste in unt, 3 min.



Este o reteta simpla de pregatit.




Se serveste cu legume, ceapa verde, hrean si smantana



Alte retete cu peste



Peste marinat

Ciorba de peste

Peste la cuptor cu lamaie
Incearca si Salau la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu hrean" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.