Mancaruri cu peste

Reteta Salau in sos de unt cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de salau in sos de unt cu lapte sunt necesre ingredientele: salau, unt, lapte, cartofi, faina.

ingrediente

   200 g salau
   50 g unt
   250 ml lapte
   1 kg cartofi
Pentru sos:
   5 linguri faina
   5 pahare lapte
   200 g unt

mod de preparare

Salaul se curata, se spala si se taie in bucati, care se pun la fiert. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca in apa, dupa care i se scot oasele mari si se aseaza bucatile intr-o tava unsa cu unt in prealabil.




Faina se amesteca bine cu laptele, avand grija sa nu faca cocoloase si se pune la foc sa dea un clocot. Se adauga untul, se amesteca bine si se toarna peste salau. Se pune totul la cuptor pentru 25 de minute.


Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur, presarati cu marar sau patrunjel.




Alte retete recomandate:




Salau pane




Salau prajit cu usturoi




Salau cu maioneza

Incearca si Mancare de somn cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in sos de unt cu lapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.