Mancaruri cu peste

Reteta Salau servit pe pat de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Salaul cu legume are ca ingrediente urmatoarele: salau, morcovi, cartofi, dafin, ceapa, piper, zeama de lamaie.

ingrediente

   1 kg salau
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   2—3 boabe piper
   1 foaie de dafin
   2 linguri zeama de lamiie
   2 linguri ulei
   2—3 cartofi
   sare.

mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se sareaza si se lasa 10-15 minute. In acest timp se pune la fiert zarzavatul curatat intr-un kg de apa, cu putina sare, piper si o foaie de dafin taiat dupa preferinte.




Se lasa sa fiarba pana cand zar­zavatul devine moale, apoi se trage cratita de la foc. Se adauga cartofii taiati in sferturi, se lasa sa dea 2-3 clocote. Se lasa sa fiarba la foc mic si acoperit cu capac pana cand sunt gata.Intr-o alta oala punem bucatile de peste; condimentam cu sare. Scoatem pestele dupa 10 minute si il servim pe pat de legume.


Se amesteca uleiul cu zeama de lamaie si cu 2-3 linguri din zeama in care a fiert pestele, se toarna peste salau si peste legume, apoi se presara patrunjel tocat.




Alte retete recomandate:




Reteta drob




Reteta spanac




Ciorba de loboda rosie

Incearca si Nisetru la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau servit pe pat de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.