Mancaruri cu peste

Reteta Salmon in sos de whisky si smantina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
w_26443 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru c

ingrediente

   2 feli salmon 175gr. fiecare
   1 lingurita mustar de calitate
   1 lingura piper negru pisat
   1 lingura piper alb pisat
   sare dura
   15gr. unt
   1 lingura whisky
   200ml. smantina dulce
   2 linguri chives (irit) taiat marunt

mod de preparare

Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe feli si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzeste untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se adauga smantina amestecand pe fundul tigai. Adaugam sare, piper dupa gust, se adauga 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.
Se serveste imediat.
Incearca si Chiftelute cu ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Salmon in sos de whisky si smantina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.