Mancaruri cu peste

Reteta Saramura de caras sau ciortan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru saramura de caras sau ciortan pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul gras si iute se spala, se cresteaza si se scot semintele.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   caras/ciortan - 800 g
   boia de ardei iute - 1 g
   ardei iute - 10 g
   ardei gras - 100 g
   ceapa - 100 g
   rosii - 150 g
   patrunjel verde - 1 legatura

mod de preparare

Pentru saramura de caras sau ciortan pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul gras si iute se spala, se cresteaza si se scot semintele dupa care se taie rondele subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Rosiile se spala si se taie rondele. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Pestele se frige pe ambele parti pe gratar sau plita presarata cu sare; dupa frigere se spala de sare, se aseaza intr-o tava, se adauga 500 ml apa, boia de ardei, ardei iute, ardei gras, ceapa si se fierb 10 minute. Se adauga rosiile.




Saramura de caras sau ciortan se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Somn delicios
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras sau ciortan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.