Mancaruri cu peste

Reteta Saramura de crap iute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru saramura de crap iute pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul iute se spala, se cresteaza si se scot samburii. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   crap fara cap - 800 g
   boia iute de ardei - 1 g
   ardei iute - 10 g
   ceapa - 100 g
   rosii - 150 g
   patrunjel verde - 1 legatura

mod de preparare

Pentru saramura de crap iute pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul iute se spala, se cresteaza si se scot samburii. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Rosiile se spala si se taie rondele. Crapul se frige pe ambele parti pe plita presarata cu sare sau pe gratar. Dupa frigere se spala de sare, se aseaza intr-o tava, se adauga ceapa, ardei iute si se fierb 10 minute. Se adauga rosiile.




Saramura de crap iute se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Stiuca cu vin si ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap iute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.