Mancaruri cu peste

Reteta Scoici cu vin alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa

ingrediente

   1 kg carne scoici
   3 cepe taiate marunt
   1/2 telina taiata cuburi mici
   2 morcovi taiati marunt
   1 legatura patrunjel taiat fin
   500 ml vin alb
   1/2 lingurita
   1/2 lingurita sare
   2 foi de dafin

mod de preparare

Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa care se adauga ceapa, vinul, sare si piper, foile de dafin. Se da un clocot.
Se servesc fierbinti
Incearca si File de biban cu migdale si paste cu verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite