Mancaruri cu peste

Reteta Sepie cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o tigaie mare se pune uleiul de masline la incins, se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul si rosiile taiate cuburi ,peste care se adauga sepiile

ingrediente

   pentru 4 persoane: 500g. sepie
   1 ceapa
   2 catei de usturoi
   1 ardei gras
   5 rosii cherry
   1 legatura patrunjel
   1 pahar de vin alb sec
   ulei de masline
   sare
   piper
   450g.mazare

mod de preparare

Intr-o tigaie mare se pune uleiul de masline la incins, se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul si rosiile taiate cuburi ,peste care se adauga sepiile taiate suvite.Se rumenesc putin ,se adauga usturoiul tocat si paharul vin alb.Se tine pe foc potrivit ,iar cand sepiile sunt patrunse se adauga mazarea.


Se pune sare si piper dupa gust ,iar la final se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste pe platou ornat cu salata verde si acompaniat de o Feteasca regala -Jidvei.
Incearca si Peste prajit in sos de otet
Daca ti-a placut reteta noastra "Sepie cu mazare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.