Se pune la inabusit somonul intr-o tigaie cu putin unlei de masline si unt. Se scoate si se pune apoi pe un platou. Separat, se inabusa in ulei incins ceapa tocata marunt si legumele taiate fideluta. Dupa 10 minute de adauga orezul, 1 cana de supa sau de apa si se lasa la fiert 15 minute. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste somonul pe un platou impreuna cu legumele.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Ciuperci la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe