Mancaruri cu peste

Reteta Somn pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se cern. Laptele se fierbe si se raceste.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   filé de somn - 700 g
   faina - 50 g
   oua - 2 bucati
   ulei - 200 ml
   lapte - 100 ml
   pesmet - 100 g
   lamaie - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se cern. Laptele se fierbe si se raceste. Bucatile de peste se trec prin lapte, faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.




Somnul pane se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra sau diferite garnituri din legume fierte (cartofi, morcovi, etc.).


Incearca si Rasol din peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.