Vinul alb se pune pe foc, se adauga somonul si se lasa la inabusit 3-4 minute pe fiecare parte apoi se lasa la racit, in vin. Somonul afumat se prajeste in uleiul de masline. Se iau ambele sortimente de peste cu tot cu sos, se pun intr-o cratita, se adauga coniac, sare, piper si la sfarsit se adauga Creme Fraiche, dupa care se pune 3-4 ore la frigider, acoperit. Inainte de servire, loboda se spala bine si se lasa la stors. Castravetii se taie felii. Feniculul se taie pe lung fasii subtiri. Lamaia verde se stoarce de suc, apoi sucul se amesteca cu sare, piper, ulei si fenicul.
Se aranjeaza totul pe farfurii si se poate servi cu paine prajita. Reteta Somon cu salata a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe