Mancaruri cu peste

Reteta Somon cu sos de lamaie si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem somonul bucati si il asezonam cu sare si piper. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim putin catelul de usturoi, apoi il scoatem. In uleiul rams

ingrediente

   300g somon
   500g spanac proaspat
   1 leg. ceapa verde
   50g unt
   50g ulei de masline
   1 catel de usturoi
   1 lamaie
   1 lingura faina
   300 ml lapte
   sare
   piper

mod de preparare

Taiem somonul bucati si il asezonam cu sare si piper. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim putin catelul de usturoi, apoi il scoatem. In uleiul rams prajim feliile de somon cate 3-4 minute pe fiecare parte.


Scoateti somonul prajit pe servetele si acoperiti-l.


Punem in uleiul rams ceapa tocata si spanacul curatat si taiat.


Calim la foc mic, 5 min,


Separat topim intr-o tigaie untul, adaugam faina, laptele si amestecati bine. Se pune zeama stoarsa de la jumatate de lamaie si potrivim de sare si piper.


Fierbem sosul la foc mic, pana se ingroasa.
Servim somonul cu garnitura de spanc si sos de lamaie
Incearca si Salata fierbinte de ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de lamaie si spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.