Mancaruri cu peste

Reteta Somon Olio (pentru 10 persoane)

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
usturoiul se curata si se piseaza. Somonul se spala si se usuca pe prosop curat. Se taie rondele. Rondelele de somon se inabusa in ulei cu usturoi si

ingrediente

   Somon 2.500 kg
   ulei 0
   150 l
   usturoi 0.050 kg
   unt 0
   300 kg
   vin alb 0.200 l piper alb 0.003 kg
   sare 0.030 kg
   Sos de portocale: portocale 0.500 kg
   otet 0.125 l
   supe de peste 0.150 l
   unt 0.350 kg
   piper 0.001 kg
   sare 0.005 kg

mod de preparare

usturoiul se curata si se piseaza. Somonul se spala si se usuca pe prosop curat. Se taie rondele. Rondelele de somon se inabusa in ulei cu usturoi si vin. In jiu se adauga unt, sare, piper si se realizeaza sosul. Se serveste cu garnitura de cartofi, legume si sos de portocale. Portocalele se spala si li se extrage sucul. Partea galbena a cojii se taie julienne. Sucul de portocale cu otet si supa de peste se reduce la 1/3 din volum apoi se adauga unt, sare, piper. Coaja taiata julienne se aseaza estetic deasupra sosului.
Incearca si Rulouri de salau cu legume la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon Olio (pentru 10 persoane)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.