Mancaruri cu peste

Reteta Sprot la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tarta cu peste afumat (sprot) si masline (Reteta Video)"
 
Sprot la tigaie este un aperitiv delicios. Pestele astfel pregatit merge de minune cu un vin alb sau chiar cu o bere rece.

ingrediente

   sprot
   malai
   faina
   sare
   scobitori.

mod de preparare

Sprot la tigaie este un aperitiv cu peste delicios. Pestele astfel pregatit merge de minune cu un vin alb sau chiar cu o bere rece. Pestele se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca faina si malai, in cantitati egale si se adauga saredupa gust. Se ia fiecare peste, se trece prin amestecul pregatit si se infige pe scobitoare. Se pot aseza cate 4-5 bucati pe o singura scobitoare. Astfel asezati, vor fi si mai usor de intors in tigaie. Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.


Sprot la tigaie se servete cald, cu mamaliguta.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Incearca si Plachie din salau
Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot la tigaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.