Mancaruri cu peste

Reteta Stiuca cu mere si frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet.
Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar

ingrediente

   600 g file de stiuca
   200 g mere
   50 g pesmet
   5 linguri ulei
   300 ml sos tartar
   100 ml frisca
   jumatate de lamaie
   sare

mod de preparare

Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet.


Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar cu merele razuite si adaugam zeama de lamaie.


Batem frisca tare si o adaugam la amestecul de mere, racim sosul obtinut.


Servim pestele cu cartofi noi cu unt si cu sosul cu mere.
Alte retete recomandate





Tocanita de pui cu ciuperci


Ciorba radauteana


Supa de rosii
Incearca si Placinta cu peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu mere si frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.