Mancaruri cu peste

Reteta Stiuca umpluta

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Medie 
gatire reteta 1h 
Gabryell postat de
Postat pe: 28-07-2017
Adaugă în cartea de bucate
Aflat in Delta, am apreciat mult cateva dintre retetele cu peste si provocarile de acolo. Asa ca am ales sa fac o stiuca cu legume la cuptor, aproape ca si in Delta Dunarii

ingrediente

3 portii

   o stiuca de 1,5- 2 kg
   1 ceapa alba
   2 morcovi
   2 catei de usturoi
   50 ml ulei de masline
   3 rosii
   1 cana suc de suc de rosii
   Sare
   piper
   Boabe de coriandru macinate
   Rozmarin
   un ardei gras galben sau rosu

mod de preparare

Stiuca curatata de solzi si spalata in prealabil, se cresteaza din doi in doi cm, si se unge cu sare, piper, boabe de coriandru macinate... Se lasa la frigider in timp ce se pregateste intr-o tava de cuptor, patul de legume. Se unge tava cu ulei de masline si se adauga: morcovii taiati rondele, ceapa pestisori, rosiile maruntite, ardeiul gras fasii si usturoiul zdrobit usor cu muchia cutitului. Se condimenteaza, se adauga o cana cu apa si se asaza stiuca peste legume. Se acopera cu o folie de aluminiu. Se da in cuptorul incins timp de 30 minute. Dupa 30 minute, se indeparteaza folia, se adauga sucul de rosii si se mai lasa 15-20 minute pentru a se rumeni frumos stiuca. Se poate servi cu mamaliguta, paine, sau ..fara, dupa caz...
Incearca si Crap in sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.