Mancaruri cu peste

Stufat de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Mady postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor.
Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in buca

ingrediente

   1
   2 kg peste (crap
   macrou)
   5 legaturi ceapa verde
   3 legaturi usturoi verde
   2 legaturi marar
   1 legatura patrunjel
   150 gr. masline verzi
   120 ml ulei
   100 ml vin alb
   sare piper

mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor.
Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in bucati de 3 cm lungime si se inabusa in 4-5 linguri ulei.
Bucatile de peste se prajesc usor in restul de ulei, apoi se pun intr-o cratita mai mare cu uleiul respectiv si vinul si se fierbe 5 min.
Se adauga sare, piper, ceapa si usturoiul inabusite, verdeturile taiate marunt, maslinele fara simburi si se fierbe 5 min.
Se serveste rece
Incearca si Pastrav de Craciun
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite