Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul tai
mod de preparare
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Gratarul se incinge foarte bine si se pun fileurile de peste, fara sa fie scuturate de compozitie, care se intorc pe cealalta parte dupa circa 2-3 minute, iar dupa alte 2-3 minute se iau de pe gratar, se pun pe un platou, peste care se toarna restul de compozitie din bol.
Atentie! cu cit frigeti mai mult pestele isi pierde din savoare.
Pofta buna!
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
Incearca si Ton gratinat
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton (macrou) in sos de iaurt picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe