Mancaruri cu peste

Zacusca de peste cu arpagic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cit mai mult. Maslinele se pun la desarat

ingrediente

   1 kg peste (salau
   morun etc.)
   2 linguri faina
   3-4 cepe
   500 g rosii
   2 morcovi
   100 g ulei
   100 g masline
   1/4 kg arpagic
   foi de dafin
   piper
   sare
   3 lamii
   1 pahar vin

mod de preparare

Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cit mai mult. Maslinele se pun la desarat, arpagicul se rumeneste, rosiile se trec prin masina de carne, lamiile se curata de coaja si se taie felii, morcovii se fierb si se taie felii rotunde. Se strecoara ceapa si rosiile si se adauga maslinele.
Incearca si Biban la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de peste cu arpagic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite